Thule Hobby Caravan 2014 dakadapter

Thule Hobby Caravan 2014 dakadapter
Thule Hobby Caravan 2014 dakadapter
€ 195,00
  • Alleen te verkrijgen via de webshop
Artikelnummer: 110743
  • Groen bedrijf
  • Levering binnen 7 werkdagen
  • Gratis persoonlijk advies
  • In- en opbouw van accessoires
  • APK en onderhoud, alles op een adres

Product eigenschappen

Merk Thule
Materiaal Aluminium
Soort Montage adapter

Omschrijving

Thule Hobby Caravan 2014 dakadapter

 

Bent u de trotse eigenaar van een Hobby Caravan van bouwjaar 2014 of later? Dan is de Thule Hobby Caravan 2014 dakadapter de perfecte oplossing voor u! Met deze dakadapter kunt u eenvoudig een Thule 6300 of 9200 luifel monteren, zodat u altijd geniet van schaduw en comfort tijdens uw kampeervakanties.

 

Waarom kiezen voor de Thule Hobby Caravan 2014 Dakadapter?

 

De Thule dakadapter biedt u flexibiliteit. U kunt deze namelijk zowel op het dak als aan de wand van uw caravan bevestigen. Hoewel montage aan de wand mogelijk is, raden wij aan de adapter op het dak te monteren. Zo blijft er meer ruimte over aan de wand voor andere accessoires of ramen. Deze slimme oplossing zorgt ervoor dat uw caravan optimaal wordt benut zonder in te leveren op comfort of functionaliteit.

 

Eenvoudige Montage voor Optimale Ruimte

 

Het unieke ontwerp van de Thule Hobby Caravan 2014 dakadapter maakt het mogelijk om de juiste lengte van de luifel te monteren, afhankelijk van het rechte dakgedeelte van uw caravan. Dit betekent dat u kunt kiezen voor de luifellengte die het beste bij uw caravan past. Dankzij de doordachte constructie van Thule is de montage eenvoudig en veilig, zodat u snel kunt genieten van uw luifel en het buitenleven.

 

Upgrade uw Caravan met Thule

 

Met de Thule dakadapter haalt u kwaliteit en functionaliteit in huis. Thule staat bekend om zijn duurzame en betrouwbare producten die speciaal zijn ontworpen voor het kampeerleven. De adapter is dan ook een waardevolle aanvulling op uw Hobby Caravan, waarmee u uw kampeerervaring naar een hoger niveau tilt.

 

Kortom, de Thule Hobby Caravan 2014 dakadapter is de ideale keuze voor wie op zoek is naar een flexibele en ruimtebesparende manier om een Thule luifel te monteren. Upgrade uw caravan en geniet van zorgeloze vakanties met optimaal comfort.