Klachten De Kampeerspecialist.

Het was een teleurstellende ervaring voor onze klanten toen we te horen kregen dat er klachten waren bij De Kampeerspecialist. We begrijpen dat dit een groot probleem is en we willen er alles aan doen om het op te lossen en te voorkomen dat het in de toekomst opnieuw gebeurt.

Als eerste stap hebben we een grondige analyse gemaakt van de klachten om de oorzaken te achterhalen en te begrijpen wat er precies mis is gegaan. Vervolgens hebben we een actieplan opgesteld om de problemen aan te pakken en te zorgen voor verbetering.

We hebben ook ons klantenserviceteam versterkt om ervoor te zorgen dat klanten snel en efficiënt worden geholpen bij eventuele klachten. Daarnaast hebben we ons assortiment aangepast en uitgebreid om ervoor te zorgen dat onze producten aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoen.

We begrijpen dat vertrouwen en tevredenheid van onze klanten van essentieel belang zijn voor ons bedrijf en we zijn vastbesloten om dit te herstellen. We willen dat onze klanten weten dat we hun feedback serieus nemen en er alles aan doen om hun ervaring met De Kampeerspecialist zo positief mogelijk te maken.

Verplichtingen van de ondernemer: De Kampeerspecialist

  1. De ondernemer beschikt over een voldoende bekend gemaakte klachtenprocedure en behandelt de klacht overeenkomstig deze klachtenprocedure.
  2. Klachten over de uitvoering van de overeenkomst moeten binnen bekwame tijd nadat de consument de gebreken heeft geconstateerd, volledig en duidelijk omschreven worden ingediend bij de ondernemer.
  3. Bij de ondernemer ingediende klachten worden binnen een termijn van 14 dagen gerekend vanaf de datum van ontvangst beantwoord. Als een klacht een voorzienbaar langere verwerkingstijd vraagt, wordt door de ondernemer binnen de termijn van 14 dagen geantwoord met een bericht van ontvangst en een indicatie wanneer de consument een meer uitvoerig antwoord kan verwachten.
  4. De consument dient de ondernemer in ieder geval 4 weken de tijd te geven om de klacht in onderling overleg op te lossen. Na deze termijn ontstaat een geschil dat vatbaar is voor de geschillenregeling.

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar [email protected]. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur via . Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

De waardering van dekampeerspecialist.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.2/10 gebaseerd op 126 reviews.