Thetford.

Thetford.

Ben jij een gepassioneerde reiziger die graag moeiteloos van elke kampeervakantie wilt genieten? Dan ben je vast bekend met de essentie van zorgeloosheid en comfort tijdens jouw avonturen. Dit is waar Thetford, met eenzelfde passie voor reizen en kamperen, een rol van betekenis speelt. Met bewezen oplossingen voor badkamers, keukens, onderhoud en meer, belooft Thetford een ontspannen vakantie voor jou en je reisgezelschap.

 

Thetford is dé autoriteit op het gebied van sanitair voor caravans, camperbussen en campers. Van draagbare toiletten en accessoires tot toiletvloeistoffen en geavanceerde, slimme sanitairsystemen: bij Thetford vind je alles wat je nodig hebt.

 

Wat drijft ons? Een reeks van gedeelde kernwaarden vormt de basis van ons wereldwijde succes. Onze ondernemingsgeest, verantwoordelijkheid, eenvoud in aanpak, klantgerichtheid en het hoofd koel houden in alle omstandigheden hebben ons meer dan 45 jaar geholpen om bij te dragen aan zorgeloze vakanties.

 

We koesteren innovatie in onze eigen laboratoria, waar we toiletvloeistoffen en onderhoudsproducten ontwikkelen en testen in onze faciliteiten. Ons kwaliteitsmanagementsysteem is gecertificeerd, wat de basis vormt voor de standaard die we op al onze producten toepassen. Strengste milieuvoorschriften? We voldoen eraan. Bij Thetford hebben we een proactief beleid op het gebied van milieu, gezondheid en veiligheid.

 

En het goede nieuws? De kampeerspecialist in het hart van Nederland biedt een uitgebreid assortiment aan Thetford-producten, waaronder toiletpapier en allerlei benodigdheden voor in de badkamer. Kwaliteit hoeft niet duur te zijn, en met Thetford in jouw caravan of camper haal je betaalbaarheid én kwaliteit in huis.

 

Of het nu gaat om het gemak van onderweg zijn met een draagbaar toilet of de luxe van innovatieve sanitairsystemen: Thetford is de partner die jouw vakantie comfortabel en zorgeloos maakt. Maak van je reizen een moeiteloze ervaring met Thetford – waar comfort en kwaliteit samenkomen.

De waardering van dekampeerspecialist.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.2/10 gebaseerd op 132 reviews.