Telefoon Nummer.

 

Waarom De Kampeerspecialist geen telefonisch bereikbaar nummer meer heeft

 

Bij De Kampeerspecialist staat service altijd hoog in het vaandel. We zijn een groeiend bedrijf en we willen graag naar de toekomst kijken. Daarom hebben we het besluit genomen om ons telefonisch nummer te verwijderen. Maar waarom hebben we deze keuze gemaakt? Hier is het antwoord.

 

  • Service zonder telefoon? Met de huidige bezetting kunnen we niet altijd de telefoon beantwoorden, en dat vinden we zelf ook jammer. Maar we willen wel blijven groeien en ons richten op het verbeteren van onze service.

 

  • Waar blijft mijn bestelling? We kregen vaak telefoontjes met dezelfde vraag: “Waar blijft onze bestelling?” Op onze website staat duidelijk vermeld dat bestellingen binnen 7 werkdagen worden geleverd. Om het milieu te sparen en de planeet leefbaar te houden voor toekomstige generaties, willen we niet elke dag busjes de weg op sturen. We willen graag samenwerken aan een duurzame toekomst.

 

  • Meer dan een telefoonnummer We begrijpen dat niet iedereen de tijd neemt om onze website grondig te lezen. Daarom willen we benadrukken dat onze winkel op Kruisboog 55 de meeste gangbare producten op voorraad heeft liggen. Voor de rest van onze producten hebben we een magazijn elders in het land. Dit geldt ook voor afhaalpakketjes. Wacht gewoon op een e-mail van ons, en uw bestelling ligt klaar.

 

  • Bereikbaarheid via WhatsApp en e-mail Hoewel we telefonisch niet altijd bereikbaar zijn, zijn we wel beschikbaar via WhatsApp en e-mail op werkdagen. U kunt meestal binnen korte tijd een antwoord van ons verwachten. We willen ervoor zorgen dat uw vragen snel en efficiënt worden beantwoord, zelfs zonder telefonische ondersteuning.

 

Bij De Kampeerspecialist doen we er alles aan om u de best mogelijke service te bieden. We geloven dat deze wijziging ons zal helpen om onze belofte van kwaliteit en efficiëntie aan u waar te maken. Heeft u vragen of opmerkingen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via WhatsApp of e-mail. We kijken ernaar uit om u van dienst te zijn en u te helpen met al uw kampeerbehoeften.

De waardering van dekampeerspecialist.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.2/10 gebaseerd op 132 reviews.