Onze kampeerwinkel. De Kampeerspecialist

de nummer 1 in kamperen

Deze week vertellen we in onze blog over onze winkel.

Onze winkel die afgelopen 1 April is open gegaan heeft alles wat u zich maar kan wensen op kampeer gebied.

 

Op de Kruisboog 55 komt u via de hoofdingang binnen waar u al gelijk begroet word door een aantal leuke producten. Zoals bijvoorbeeld een elektrische camping fiets. Als u verder de winkel in komt loopt u zo rechtdoor tegen onze balie aan. Deze balie is door onze eigenaar zelf gemaakt. Vanaf hier word u welkom geheten door een van onze medewerkers. Deze bieden u graag een kopje koffie aan om even rustig door de winkel heen te lopen en eens te kijken of u kunt vinden waar u voor komt.

Het is bijna niet voor te stellen dat u het niet kunt vinden maar bij vragen kunt u natuurlijk terecht bij onze medewerkers. Vanaf u lekkere bakje koffie kijkt u zo door de hele winkel heen. Het eerste wat u dan tegenkomt zijn onze tuinmeubelen. We hebben voor iedereen wel iets wat in de smaak valt. Ook vind u hier in dit gedeelte van de winkel onze camping tafels/ bijzetkeukentjes.

Vanaf hier is de eerstvolgende afdeling de grote keuken spullen. Zoals bijvoorbeeld een gloednieuwe skottelbraai of een gasstel. Vanaf daar loopt u zo verder naar de onderzeilen en de matten voor in de tent. Verschillende gezellige kleuren en maten dus er zal vast iets voor u bij zitten u wilt natuurlijk ook met het nieuwste soort kleed in u voortent zitten.

Dan is het tijd voor de keukenspullen. Want als u een skottelbraai of een gasstel aanschaft heeft u ook nog spullen nodig om de heerlijke geplande gerechten op (de camping) tafel te zetten.  We hebben in ons assortiment vrijwel alles wat u kunt bedenken, zoals de onbreekbare glazen waar u mee kunt gooien als het heerlijke gerecht toch niet wil lukken en u naar de plaatselijke pizzeria gaat. Ook voor deze gelegenheid hebben wij de perfecte borden voor u.

Heeft u het er helemaal warm van gekregen dan kunt u heerlijk de airco aanslingeren die wij ook verkopen. Verschillende soorten en maten hebben we in de winkel staan en als u net dat andere type wilt hebben kunnen wij altijd kijken of we die voor u kunnen bestellen.

Ook makkelijk om te hebben is een camping wasmachine. Deze is makkelijk mee te nemen en staat bij ons in de winkel om voor u te bewonderen en eens te zien hoe compact deze wel is. En als u toch in de schoonmaak bezig bent hebben wij in onze mooie winkel ook alle spullen die u nodig heeft om uw tent/caravan/vouwwagen of auto prachtig schoon te maken.

Verder hebben wij in onze winkel een hele leuke kinderwand. Hier vind u alles om de kinderen op de mooie of de wat mindere dagen lekker bezig te houden. Van kleurtjes tot buitenspeelgoed we hebben het allemaal voor u.

Mocht u nog wat anders nodig hebben zoals bijvoorbeeld een prullenbak, een douchekop, haringen, kabelbinders, vliegengordijnen of verlengsnoeren we hebben alles wat u nodig heeft voor een heerlijke vakantie.

 

Zien we u snel voor onze heerlijke koffie en onze gezellige kampeerwinkel ?

 

Met de vriendelijke groeten van het hele team van de kampeerspecialist.

de kampeerspecialist stoelen scaled speelgoed de kampeerspecialist scaled
De waardering van dekampeerspecialist.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.2/10 gebaseerd op 132 reviews.