Ontdek Onze Unieke Openingstijden’.

Ontdek Onze Unieke Openingstijden’

 

Waarom zijn de openingstijden van Dé Kampeerspecialist beperkt?

 

Bent u zich ooit afgevraagd waarom Dé Kampeerspecialist beperkte openingstijden heeft? In dit artikel leggen we uit waarom ons jonge bedrijf ervoor heeft gekozen om de deuren niet de hele dag open te houden en hoe dit uiteindelijk zowel u als ons ten goede komt.

 

Kostenbeheersing voor Groei

 

Als startend bedrijf hebben we er alles aan gedaan om onze kosten zo laag mogelijk te houden. Dit stelt ons in staat om efficiënt met onze financiën om te gaan en te blijven groeien. Een van de belangrijkste aspecten van kostenbeheersing is het minimaliseren van personeelskosten. Door onze openingstijden te beperken, kunnen we ons personeelsbestand beperken tot de uren waarop we het meest nodig zijn.

 

Energiebesparing en Duurzaamheid

 

Een ander voordeel van beperkte openingstijden is dat we aanzienlijk kunnen besparen op energie. Onze winkelverlichting hoeft minder lang aan te blijven, wat niet alleen goed is voor het milieu, maar ook voor onze energierekening. We streven naar duurzaamheid en proberen onze ecologische voetafdruk te minimaliseren.

 

Efficiënte Orderverwerking

 

In de ochtenduren, wanneer onze fysieke winkel gesloten is, hebben onze medewerkers de tijd om uw bestellingen in te pakken. Dit zorgt voor een snellere en efficiëntere orderverwerking, waardoor u uw producten snel ontvangt, zowel in de winkel als online.

 

Waarom zo’n kleine winkel?

 

We begrijpen dat sommige klanten verrast zijn door de bescheiden omvang van onze fysieke winkel, gezien het brede scala aan producten dat we online aanbieden. Het antwoord is simpel: als startende onderneming financieren we alles uit eigen middelen, zonder externe investeerders of bankleningen. Hierdoor hebben we geleidelijk aan een klantenbestand kunnen opbouwen en zijn we niet afhankelijk van derden. We streven echter naar groei en zouden graag een grotere winkelruimte aanbieden in de toekomst.

 

Onze Visie voor de Toekomst

 

Dé Kampeerspecialist heeft de visie om uit te groeien tot een grotere, uitgebreidere kampeerwinkel. We begrijpen dat u graag meer ruimte en keuze wilt. Daarom hopen we dat u ons blijft steunen door onze winkel te bezoeken tijdens onze openingstijden en door online aankopen te doen. Met uw steun kunnen we groeien naar een groter pand en u een breder scala aan producten zowel in de winkel als online aanbieden. Dit stelt ons in staat om u sneller en efficiënter van dienst te zijn.

 

Locatie

 

Dé Kampeerspecialist is gevestigd op Kruisboog 55 in Veenendaal. We heten u van harte welkom in onze winkel tijdens onze openingstijden en online op onze website.

Dank u wel voor uw steun aan Dé Kampeerspecialist. Samen kunnen we groeien en u nog beter van dienst zijn met kwalitatieve kampeerproducten.

spelgoed afdeling de kampeerspecialist de kampeerwinkel van veenendaal
De waardering van dekampeerspecialist.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.2/10 gebaseerd op 132 reviews.