Product review van de Mestic dakairconditioner rta-2500

van de haar recreatie Mestic dakairco rta 2500 3 van de haar recreatie Mestic dakairco rta 2500 2

Ons team van de kampeerspecialist is ook deze week weer druk voor u bezig geweest en wel met de Mestic dak airco. U kunt er alles over lezen in onze blog..

 

In deze blog van de kampeerspecialist gaan we hebben over de Mestic dak-airco. Want de voorspelling is dat het een heerlijk warme zomer word en dan kunt u deze dak airco goed gebruiken. U kunt er alles over lezen in onze review en onze bevindingen over de Mestic dak-airco.

 

De Mestic dak-airco is een fijne airco door al zijn gebruikers gemakken. Met de bijgeleverde afstandsbediening kunt u hem bedienen van 16 graden tot 30 graden. Met de ingebouwde ontvochtiger voorkomt u vochtproblemen of condens. De Mestic dak-airco is compact van formaat, zodat er nog ruimte is voor een zonnepaneel of dakkoffer wat natuurlijk heel makkelijk is zodat u nog meer leuke spullen kunt meenemen op uw vakantie. Bovendien is het geluidsniveau van de airco zeer laag. Met de timerfunctie laat u de airco niet onnodig aanstaan. Deze Mestic dakairco heeft vier ventilatiestanden en beschikt over sfeervolle ledverlichting.

 

Omdat de Mestic dak-airco ook nog kan verwarmen heeft u het beste van 2 werelden. Door zijn compacte formaat van 102 x 26 x 65 cm is het geen hele grote airco. Ook zijn gewicht met 42 kilo is niet te zwaar. Als u al een dakraam in uw caravan heeft dan hoeft er meestal niet eens een nieuw gat gemaakt te worden voor deze Mestic dak-airco. De airco is makkelijk te bedienen met de afstandsbediening hiermee kunt u hem per graag warmer of kouder zetten. En omdat koude lucht daalt zorgt u er voor in de warme zomerdag dat uw interieur heerlijk verkoelt word.

 

Wij van de kampeer specialist hebben natuurlijk zelf deze Mestic dak-airco ook uitgeprobeerd. Helaas was het nog niet zo warm als wij graag zouden willen maar dit heeft ons toch ook de kans gegeven om uit te proberen hoe goed en snel hij de caravan verkoelt en verwarmd. Dit is ons zeker niet tegen gevallen. Onze caravan die we bij ons hadden is er eentje van 8meter. Binnen 5 min was onze caravan heerlijk koel terwijl hij in de volle zon stond. En in de avond hebben we de Mestic dak-airco gebruikt om de caravan heerlijk te verwarmen. De airco is zo stil dat zelfs de kinderen er geen last van hadden met slapen. Ook vinden wij het zeer handig dat er een timer functie op de Mestic dak-airco is gemaakt, hier hebben wij ook gebruik van gemaakt om met het gaan liggen op bed hem nog even in te stellen zodat hij uitging na een half uurtje. Door zijn formaat hoefde wij de dakkoffer op het dak er niet af te halen maar paste dit beiden gewoon op het dak van onze caravan.

 

Onze conclusie is dat de Mestic dak-airco zeker een aanrader is. Zeker vanwege zijn formaat en de stille technologie. Wij van de kampeerspecialist zullen deze dak-airco dus ook zeker aanraden. Makkelijk op het dak te plaatsen, niet duur, erg stil in gebruik. En vooral makkelijk te gebruiken. Met de zomer die de voorspellingen aangeven gaan wij deze Mestic dak-airco ook zeker op onze eigen caravan gebruiken. Heeft u nog vragen of wilt u meer weten over deze of over andere opties zien we uw graag voor een heerlijk bakje koffie in onze nieuwe winkel. We nemen graag de tijd voor u om u zo goed mogelijk te helpen.

De waardering van dekampeerspecialist.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.2/10 gebaseerd op 132 reviews.