Kinderen camping fun.

Kinderen camping

Hallo lieve kampeerders. Deze week weer een hele nieuwe blog en deze keer gaan we het hebben over wat de meeste van jullie wel hebben namelijk: kinderen.

Kamperen met mooi weer is heerlijk want de kinderen spelen heerlijk buiten in het zwembad in de speeltuin voor de tent met speelgoed of zijn heerlijk op het strand aan het spelen maar wat doe je met slecht weer. Want we weten allemaal als het slecht weer is moet je de kinderen vaak binnen vermaken. We gaan je in deze blog wat ideeën geven en wat tips waarvan wij denken dat ze leuk en handig zijn. Zowel voor met mooi weer als met slecht weer.

 

  1. Netflix en chips.

Iets wat we allemaal wel kennen natuurlijk ook als volwassenen zijnde netflix en chips. Makkelijk en leuk! Want stiekem vinden wij ouders het ook leuk om naar kinderfilms te kijken dus wij zeggen goed excuus wat lekkers erbij en genieten met het gezin.

  1. Creatief zijn.

Dit kan bij slecht weer en ook bij mooi weer. Denk bijvoorbeeld aan stenen schilderen iets wat erg hip is. Je kunt grote keien maar ook mooie kleine steentjes schilderen en zo bijvoorbeeld ergens een regenboog maken van steentjes wat er dan weer voor kan zorgen dat je andere mensen een glimlach bezorgd. Een win win situatie vinden wij.

  1. Waterpret .

Dit is natuurlijk voor de mooie dagen die wel wat verkoeling kunnen gebruiken. Je hoeft er ook niet heel moeilijk over na te denken bedenk bijvoorbeeld een tikker spelletje dat de tikker niet hoeft te tikken maar iemand nat moet maken. Of koop in de speelgoed winkel een zak met waterpistooltjes en houd een watergevecht. En zo is er nog veel meer wat je kunt doen met water.

  1. Ouderwets actief.

De meeste van ons kennen het wel de ouderwetse spelletjes voor buiten ook bij wat minder weer prima te doen. Denk aan voetballen, batmintonnen, touwtje springen of pingpongen. Er zijn zoveel leuke en makkelijke dingen te bedenken dat we denken dat jullie hier wel uit gaan komen.

  1. Buiten spelletjes.

Denk hier aan levensgroot mikado of mega groot toren van jenga je hebt hier heel veel grote spellen voor te koop. Je hebt bijvoorbeeld het merk “outdoorplay” die heel veel leuke spellen hebben.

  1. vissen.

Deze tip is niet voor iedereen weggelegd maar meestal wel erg leuk voor kinderen. Misschien heb je het zelf nog nooit gedaan of ben je een gedreven visser. Neem de kinderen eens mee en laat ze eens proberen om een aas aan de haak te doen. Voor jou erg leuk om naar te kijken en voor de kinderen heel leerzaam.

  1. Vuurtje maken.

Super leuk om te doen en meestal komen er wel meer mensen en kinderen bij zitten. Let natuurlijk wel op de kinderen die nog klein zijn dat ze niet te dicht bij het vuur spelen of zitten een ongeluk zit in een klein hoekje. Maar laat bijvoorbeeld je wat grotere kinderen kinderen uitnodigen die ze kennen op de camping en zorg dan voor snacks en wat te drinken. Zet een lekker muziekje er bij aan en de kinderen hebben een super herinnering.

  1. Heel de camping kan bakken.

Dit is soort van de zelfde tip als die hierboven maar ook erg leuk om te doen. Pannenkoeken bakken. De meeste mensen hebben wel een scottelbraai of een koekenpan en buitenkookplek. Laat je kinderen weer gezellig iedereen uitnodigen en regel met andere ouders de boodschappen en dan lekker bakken.

 

Wij zelf vinden dit erg leuke dingen om te doen en vooral met de kinderen. Natuurlijk heb je ook campings die lekker luxe zijn en binnen speeltuinen en game rooms hebben dit is ook super handig als je op vakantie bent en het is slecht weer. Kijk hier wel naar voor je een vakantie boekt. Het is belangrijk om te weten wat er op het park of in de omgeving te doen is zodat je kunt inspelen op het weer.

 

We wensen jullie weer een hele fijne dag en we hopen dat jullie weer wat hadden aan deze blog van de kampeerspecialist.

Kinderen camping
De waardering van dekampeerspecialist.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.1/10 gebaseerd op 120 reviews.