Vanaf nu in ons assortiment EMUK Caravanspiegels.

vanaf nu in ons assortiment EMUK Caravanspiegels.

Bent u de vervelende trillingen van uw universele caravanspiegels zat? Dan hebben wij goed nieuws voor u: vanaf nu zijn de EMUK Caravanspiegels verkrijgbaar bij Dé Kampeerspecialist van Nederland! De EMUK spiegels zijn speciaal ontworpen voor uw voertuig en bieden een perfecte, nauwsluitende pasvorm zonder trillingen, waardoor u een helder en onbelemmerd zicht naar achteren heeft tijdens het rijden met uw caravan.

 

De EMUK caravanspiegels zijn uitgerust met trillingsdempend gegoten aluminium, wat zorgt voor een stabiele en veilige rijervaring. De spiegelbevestiging is stijlvol, veilig en betrouwbaar, terwijl het spiegelbeeld van de EMUK spiegels zeer helder en trillingsvrij is. De spiegelkop is aërodynamisch en de bevestiging is gemakkelijk zonder gereedschap te monteren met behulp van een vleugelschroef.

 

De EMUK caravanspiegels zijn beschikbaar in een standaarduitvoering met een spiegelkop van 180 mm x 120 mm met een convexe groothoekstraal van 2000 mm. De houder is bedekt met een laag schuimrubber ter bescherming tegen krassen en beschadigingen, terwijl alle onderdelen zijn gemaakt van corrosiebestendige materialen zoals gepoedercoat aluminium om een lange levensduur te garanderen. De standaardkleur van de beugel is zwart.

 

Bovendien bieden wij voor EMUK caravanspiegels een garantie van maar liefst 10 jaar (120 maanden)! Wilt u een nog groter gezichtsveld naar achteren? Dan is onze tip om te kiezen voor EMUK caravanspiegels XL, met een extra grote spiegelkop.

 

Dus als u op zoek bent naar hoogwaardige, trillingsvrije caravanspiegels die speciaal zijn ontworpen voor uw voertuig, dan zijn de EMUK Caravanspiegels de perfecte keuze voor u. En met onze 10 jaar garantie, kunt u genieten van een veilige en zorgeloze kampeerervaring. Bestel nu uw EMUK caravanspiegels bij Dé Kampeerspecialist van Nederland!

 

Op zoek naar u spiegels voor u auto KLIK HIER.

De waardering van dekampeerspecialist.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.2/10 gebaseerd op 132 reviews.