Bardani Santino Twin campingtafel.

Bardani Santino Twin campingtafel.

Ook deze week gaan we jullie samen met de kampeerspecialist meenemen in een blog. Deze week bespreken we de Bardani Santino Twin campingtafel.

 

Deze week bespreken we interieur, in de jaren zijn er veel dingen veranderd en ook dit jaar zijn er leuke nieuwe dingen te vinden als het komt op interieur. Wat we veel zien is dat je tegenwoordig niet meer hoeft te kiezen uit simpel en makkelijk maar ook kunt kiezen voor mooie spullen die wat uitstralen. Hoe leuk is het om ook op de camping een geweldig uitziende tafel mee te hebben. We proberen deze week de Bardani Santino Twin campingtafel.

 

De Bardani Santino Twin campingtafel is iets heel anders dan de standaard witte camping tafel die je vaak ziet. De uit straling van de Bardani Santino Twin campingtafel is iets heel anders dan de simpele tafels van “vroeger”. De tafel zelf ziet er gewoon heel mooi uit met zijn bamboe look blad. De Bardani Santino Twin campingtafel is makkelijk op te zetten.

 

Doordat de Bardani Santino Twin ook nog eens 3 standen heeft kunt u hem aanpassen naar uw eigen gemak. Omdat de tafel makkelijk op te zetten is, is hij ook makkelijk inklapbaar en makkelijk mee te nemen in de caravan ook als u wat minder ruimte heeft. De Bardani tafel heeft maar een gewicht van 7,9 kilo waardoor hij ook niet te veel gewicht in beslag neemt in uw laadvermogen in de caravan. Het blad van deze tafel is zeer stevig en kan tot ongeveer 30 kilo dragen. Nu is het natuurlijk niet de bedoeling om op de tafel te gaan staan maar een kind zou op de tafel kunnen dansen als u even van de caravan weg bent zonder dat deze doorzakt. Ook zijn afmeting 150 x 80 x 71 cm is goed en makkelijk aan te zitten met uw gezin.

 

We schrijven natuurlijk geen blog zonder zelf deze tafel ook te testen. Wij een gezin van 2 volwassenen en 3 kinderen zijn er zeer tevreden over. Er is genoeg ruimte aan de tafel om er gezellig met zijn alle aan te eten of aan te zitten en een bordspel te spelen. Wat echt een pluspunt is aan deze tafel ( vinden wij) is dat er een opberg net onder zit. Dit is een heerlijke uitkomst als je wat spullen snel wilt opbergen om de tafel snel leeg te maken om bijvoorbeeld een spel te spelen of om het eten te gaan nuttigen. Niet alleen is de Bardani Santino Twin camping tafel makkelijk in gebruik maar hij is door zijn bovenblad makkelijk schoon te maken. En door zijn uiterlijk is het echt een plaatje om naar te kijken. Het campingleven word een stuk luxer met deze mooie bamboe look tafel.

 

Onze conclusie is dus ook dat we deze tafel sterk aanbevelen. Niet alleen staat hij mooi maar is makkelijk in gebruik. Normaal zijn de speciale tafels veel zwaarder en raak je een gedeelte van je laadvermogen in de caravan kwijt. Met de Bardani Santino Twin campingtafel heb je hier geen last van. Ook kunt u de bijpassende Bardani stoelen vinden in onze webshop voor nog meer luxe op de camping. Want wie wil dat nou niet.

 

Met de vriendelijke groeten van het gehele team van de kampeer specialist. We zien u graag voor een heerlijk bakje koffie in onze vernieuwde kampeerwinkel in veenedaal

Bardani Santino Twin campingtafel
De waardering van dekampeerspecialist.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.2/10 gebaseerd op 132 reviews.