Thule Omni montageadapter

Thule Omni montageadapter
Thule Omni montageadapter
€ 83,95
Artikelnummer: 1017835

Uitverkocht

  • Groen bedrijf
  • Levering binnen 7 werkdagen
  • Gratis persoonlijk advies
  • In- en opbouw van accessoires
  • APK en onderhoud, alles op een adres

Product eigenschappen

Merk Thule
Kleur Grijs
Materiaal Aluminium
Speciale bestelling N.v.t.

Omschrijving

Thule Omni montageadapter

Met de Thule Omni montageadapter kunt u op een gemakkelijke manier uw Thule luifel bevestigen aan de schuine wand van uw camper of bestelbus. Deze adapter is ideaal voor voertuigen waar geen vlak gedeelte beschikbaar is om de luifel aan te bevestigen. Met behulp van deze adapter kunt u de Thule Serie 5, 8000, 1000 of 2000 cassetteluifel bevestigen.

Met de Thule Omni montageadapter kunt u nu ook de Thule Omnistor 5200, 4900 of 2000 luifel monteren op de schuine wand van uw camper of caravan. De kit bestaat uit 2 beugels van 8 cm en 1 beugel van 4 cm, waardoor u de luifel stevig en veilig kunt bevestigen.

Deze montageadapter biedt u de mogelijkheid om uw luifel op verschillende manieren te gebruiken. Het geeft u de vrijheid om uw luifel op elke gewenste plek te installeren en biedt tegelijkertijd maximale stabiliteit en veiligheid tijdens gebruik. De Thule Omni montageadapter is een waardevolle toevoeging aan uw kampeeruitrusting en zal uw kampeerervaring nog beter maken.

Kortom, als u op zoek bent naar een betrouwbare en veilige manier om uw Thule luifel te monteren op de schuine wand van uw camper of bestelbus, dan is de Thule Omni montageadapter de perfecte keuze voor u. Met deze adapter kunt u uw luifel snel en eenvoudig installeren, zodat u kunt genieten van uw kampeervakantie zonder zorgen.