HyCooler Pro Dual 50 compressor koelbox

Hyckes HyCooler Pro Dual 50 compressor koelbox
Hyckes HyCooler Pro Dual 50 compressor koelbox
€ 428,00
  • Alleen te verkrijgen via de webshop
Artikelnummer: 144307
  • Groen bedrijf
  • Levering binnen 7 werkdagen
  • Gratis persoonlijk advies
  • In- en opbouw van accessoires
  • APK en onderhoud, alles op een adres

Product eigenschappen

Breedte in mm 647
Diepte in mm 400
Gewicht in kg 16,5
Hoogte in mm 506
Inhoud in liters 49
Temperatuurbereik Tot -20°C
Opgenomen vermogen DC (p/u) ± 60 watt
Aansluiting 12 - 24 V DC, 220 - 240 V AC
Eigenschappen Accubewaking, Display, Thermostaatregeling, Uitneembare mand(en), Vriesfunctie
Koeltechniek Compressor
Toepassing Auto (12 volt), Boot (12 volt en/of 24 volt), Camper (12 volt en/of 24 volt), Camping (230 volt), Caravan (230 volt)
Stroomverbruik ampère (gemid. p/u) ± 1,6 ampère

Omschrijving

HyCooler Pro Dual 50 compressor koelbox

 

De Hyckes HyCooler Pro Dual 50 compressor koelbox kan koelen en vriezen tegelijk door de twee apart instelbare koelcompartimenten. Wanneer u minder koelruimte nodig heeft, kunt u eenvoudig een van de compartimenten uitschakelen.

 

Slimme technologie

 

De koelbox heeft een hoogwaardige compressor met variabele snelheid. Deze past het toerental altijd aan voor de juiste koelprestaties tot – 20 graden Celsius. Met de handige eco-modus kunt u tot 35% energieverbruik besparen en is de koelbox stiller tijdens uw nachtrust. Het koudemiddel dat wordt gebruikt is milieuvriendelijk en vrij van schadelijke stoffen.

 

Gebruiksgemakken genoeg

 

De Pro Dual 50 koelbox is voorzien van meerdere handige toepassingen. Beheer de koelbox eenvoudig via het digitale bedieningspaneel, die tevens een USB-oplaadpoort heeft. Of gebruik de Hyckes app om met uw mobiele apparaat de koelbox in te stellen. Verder heeft het interieur LED-verlichting, een afvoerplug en een afneembare snijplank. Aan de zijkant is een flesopener geplaatst en de deksel is omkeerbaar voor gemakkelijke toegang.

 

Overal te gebruiken

 

De koelbox kunt u overal gebruiken, dankzij de 12/24 V aansluiting en de meegeleverde 230 V adapter voor een stopcontact. Optioneel kunt u een Powerpack accu aanschaffen, waarmee de koelbox 24 uur kan koelen en vriezen.