HTD Camperhoes 650x240cm

HTD Camperhoes 800x240cm
HTD Camperhoes 800x240cm
€ 329,00
  • Alleen te verkrijgen via de webshop
Artikelnummer: 1910092
  • Groen bedrijf
  • Levering binnen 7 werkdagen
  • Gratis persoonlijk advies
  • In- en opbouw van accessoires
  • APK en onderhoud, alles op een adres

Omschrijving

HTD Camperhoes 650x240cm

 

Bescherm je Camper Optimaal met de HTD Camperhoes 650x240cm

 

Houd je camper in topconditie met de HTD Camperhoes 650x240cm. Deze hoogwaardige camperhoes is gemaakt van duurzaam non-woven materiaal, dat uit 4 lagen bestaat voor maximale bescherming tegen alle weersomstandigheden.

 

Duurzaam en Ademend

 

Dankzij het gebruik van hoogwaardige materialen biedt deze camperhoes optimale bescherming tegen regen, sneeuw, UV-stralen, stof en vuil. Tegelijkertijd zorgt het ademende ontwerp ervoor dat vocht en condensatie kunnen ontsnappen, waardoor schimmel- en rotvorming wordt voorkomen.

 

Handige Kenmerken voor Eenvoudige Installatie en Gebruik

 

De HTD Camperhoes is ontworpen met jouw gemak in gedachten. De voor- en achterzijde zijn voorzien van spanbanden van 3.8cm breed, waardoor de hoes stevig op zijn plaats blijft, zelfs bij harde wind. Bovendien maken de twee ritsen aan elke kant het eenvoudig om de hoes te installeren en toegang te krijgen tot je camper, zonder gedoe.

 

Inclusief Handige Draagtas

 

De HTD Camperhoes wordt geleverd in een handige draagtas, waardoor je hem gemakkelijk kunt opbergen en meenemen wanneer je hem niet gebruikt. Zo blijft je camper altijd beschermd, waar je ook naartoe gaat.

 

Bescherm je investering en geniet langer van je camper met de HTD Camperhoes 650x240cm. Bestel vandaag nog en geef je camper de bescherming die hij verdient!