HTD Camperhoes 600x240cm

HTD Camperhoes 800x240cm
HTD Camperhoes 800x240cm
€ 295,00
  • Alleen te verkrijgen via de webshop
Artikelnummer: 1910091
  • Groen bedrijf
  • Levering binnen 7 werkdagen
  • Gratis persoonlijk advies
  • In- en opbouw van accessoires
  • APK en onderhoud, alles op een adres

Omschrijving

HTD Camperhoes 600x240cm

 

Bescherm je Camper met de HTD Camperhoes 600x240cm

 

Met de HTD Camperhoes 600x240cm geef je jouw camper de bescherming die hij verdient. Deze hoogwaardige camperhoes is gemaakt van duurzaam non-woven materiaal en ademende stof, bestaande uit 4 lagen voor maximale bescherming.

 

Duurzaam en Ademend

 

Het gebruik van hoogwaardige materialen zorgt ervoor dat je camper beschermd is tegen diverse weersomstandigheden, zoals regen, sneeuw, UV-stralen, stof en vuil. Tegelijkertijd zorgt het ademende ontwerp ervoor dat vocht en condensatie kunnen ontsnappen, wat schimmel- en rotvorming voorkomt.

 

Gemakkelijk te Installeren en Gebruiken

 

De camperhoes is ontworpen met jouw gemak in gedachten. De voor- en achterzijde zijn voorzien van spanbanden van 3.8cm breed, waardoor de hoes stevig op zijn plaats blijft, zelfs bij harde wind. De twee ritsen aan elke kant maken zowel de installatie als de toegang tot de camper eenvoudig en probleemloos.

 

Handige Draagtas Inbegrepen

 

De HTD Camperhoes wordt geleverd in een handige draagtas, waardoor je hem gemakkelijk kunt opbergen en meenemen wanneer je hem niet gebruikt. Zo blijft je camper altijd beschermd, waar je ook naartoe gaat.

 

Bescherm je camper tegen alle weersomstandigheden en verleng de levensduur ervan met de HTD Camperhoes 600x240cm. Bestel vandaag nog en geniet van gemoedsrust, wetende dat je camper goed beschermd is!