safarica pvc opblaasbaar grondzeil 300 x 600 cm

safarica pvc opblaasbaar grondzeil 300 x 600 cm
safarica pvc opblaasbaar grondzeil 300 x 600 cm
€ 109,00
  • Alleen te verkrijgen via de webshop
Artikelnummer: 140035
  • Groen bedrijf
  • Levering binnen 7 werkdagen
  • Gratis persoonlijk advies
  • In- en opbouw van accessoires
  • APK en onderhoud, alles op een adres

Omschrijving

safarica pvc opblaasbaar grondzeil 300 x 600 cm

 

Geniet van Droge Voeten met het Safarica PVC Opblaasbaar Grondzeil

 

Het Safarica Dry Border opblaasbaar grondzeil is dé oplossing voor kampeerders die willen genieten van een droge en comfortabele omgeving in hun voortent. Met een indrukwekkende afmeting van 300 x 600 cm biedt dit grondzeil voldoende ruimte om je kampeerplek te beschermen tegen vocht, wind en kou.

 

Waterdicht en Duurzaam PVC Materiaal

 

Dit opblaasbare grondzeil is vervaardigd van hoogwaardig PVC materiaal dat waterdicht is, waardoor je voorkomt dat vocht vanuit de grond je voortent binnendringt. De randen van het grondzeil kunnen onafhankelijk van elkaar opgeblazen worden tot een hoogte van zo’n 5 centimeter, waardoor je een effectieve barrière creëert tegen alle weersinvloeden.

 

Geïntegreerde Bevestigingsogen voor Gemakkelijke Installatie

 

In de Dry Border zijn handige bevestigingsogen geïntegreerd, waardoor je het grondzeil eenvoudig kunt vastzetten en een stevige verbinding kunt creëren met je voortent. Dit zorgt voor een stabiele en veilige kampeeromgeving, zelfs in winderige omstandigheden.

 

Optimale Bescherming voor je Kampeeruitrusting

 

Of je nu een weekendje weg gaat of een lange kampeertrip plant, het Safarica PVC opblaasbaar grondzeil biedt de ideale bescherming voor je kampeeruitrusting. Geniet van droge voeten en een comfortabele leefomgeving, zodat je volop kunt ontspannen en genieten van je vakantie.

 

Bestel nu en ervaar het gemak van een droge en comfortabele kampeerervaring

 

Kies voor het Safarica PVC opblaasbaar grondzeil en verzeker jezelf van een zorgeloze kampeerervaring. Bestel vandaag nog en bereid je voor op vele jaren van droog en comfortabel kamperen, waar je ook naartoe gaat!