safarica opblaasrand grondzeil 300 x 500 cm

safarica pvc opblaasbaar grondzeil 300 x 600 cm
safarica pvc opblaasbaar grondzeil 300 x 600 cm
€ 94,00
  • Alleen te verkrijgen via de webshop
Artikelnummer: 140034
  • Groen bedrijf
  • Levering binnen 7 werkdagen
  • Gratis persoonlijk advies
  • In- en opbouw van accessoires
  • APK en onderhoud, alles op een adres

Omschrijving

safarica opblaasrand grondzeil 300 x 500 cm

 

Optimale Bescherming met het Safarica Opblaasrand Grondzeil 300 x 500 cm

 

Met het Safarica opblaasrand grondzeil ben je verzekerd van een droge en comfortabele kampeerervaring, ongeacht de weersomstandigheden. Dit grondzeil is speciaal ontworpen met een opblaasbare rand rondom, waardoor regenwater, ongedierte, kou en tocht effectief buiten je tent of voortent worden gehouden.

 

Duurzaam PVC Materiaal voor Langdurig Gebruik

 

Dit grondzeil is vervaardigd van hoogwaardig PVC materiaal dat niet alleen zeer stevig en slijtvast is, maar ook langdurige bescherming biedt voor je kampeerplek. Het gladde oppervlak maakt het grondzeil bovendien zeer eenvoudig te reinigen, waardoor je moeiteloos vuil en modder kunt verwijderen na een avontuurlijke dag in de natuur.

 

Ideaal voor Tenten en Voortenten

 

Of je nu een tent of een voortent hebt, dit opblaasrand grondzeil is een essentiële toevoeging aan je kampeeruitrusting. De opblaasbare rand zorgt voor een effectieve barrière tegen vocht en ongedierte, terwijl het gladde oppervlak ervoor zorgt dat je tent of voortent schoon en droog blijft.

 

Gemakkelijk te Installeren en Op te Bergen

 

Dankzij het handige ontwerp is dit opblaasrand grondzeil eenvoudig te installeren en op te bergen. De opblaasbare rand zorgt voor een stabiele en stevige pasvorm rondom je kampeerplek, terwijl het compacte formaat ervoor zorgt dat je het grondzeil gemakkelijk kunt meenemen op al je kampeeravonturen.

 

Bestel nu en geniet van een zorgeloze kampeerervaring

 

Kies voor het Safarica opblaasrand grondzeil en geniet van een zorgeloze kampeerervaring, waar je ook gaat. Bestel vandaag nog en bereid je voor op vele jaren van comfortabel en droog kamperen in de natuur!