safarica pvc grondzeil met opblaasrand 250 x 450 cm.

safarica pvc opblaasbaar grondzeil 300 x 600 cm
safarica pvc opblaasbaar grondzeil 300 x 600 cm
€ 74,99
  • Alleen te verkrijgen via de webshop
Artikelnummer: 140036
  • Groen bedrijf
  • Levering binnen 7 werkdagen
  • Gratis persoonlijk advies
  • In- en opbouw van accessoires
  • APK en onderhoud, alles op een adres

Omschrijving

safarica pvc grondzeil met opblaasrand 250 x 450 cm.

 

Bescherm je Kampeerplek met het Safarica PVC Grondzeil met Opblaasrand 250 x 450 cm

 

Met het Safarica PVC grondzeil met opblaasrand ben je verzekerd van een droge en comfortabele kampeerervaring, zelfs bij wisselende weersomstandigheden. Dit grondzeil sluit je tent volledig af voor invloeden van buitenaf, dankzij de opblaasbare randen van 5 cm hoog aan de rand van het zeil. Zo wordt voorkomen dat bijvoorbeeld regenwater je kampeerplek binnendringt, en blijf je beschermd tegen wind en kou.

 

Waterdicht PVC Materiaal voor Duurzame Bescherming

 

Het Safarica PVC grondzeil is gemaakt van hoogwaardig PVC materiaal dat waterdicht is en optimale bescherming biedt voor je kampeerplek. De opblaasbare randen zijn onafhankelijk van elkaar op te blazen, waardoor ze een effectieve barrière vormen tegen vocht en ongewenste elementen. De geïntegreerde bevestigingsogen zorgen voor een eenvoudige en stabiele bevestiging van het grondzeil.

 

Diverse Maten Beschikbaar voor Elke Kampeerplek

 

Dit opblaasbare grondzeil is verkrijgbaar in verschillende maten, zodat je altijd een formaat kunt vinden dat perfect past bij jouw tent of kampeerplek. Of je nu een compacte tent hebt of een ruime voortent, het Safarica PVC grondzeil biedt de ideale bescherming voor elke kampeerervaring.

 

Geniet van een Zorgeloze Kampeerervaring

 

Kies voor het Safarica PVC grondzeil met opblaasrand en geniet van een zorgeloze kampeerervaring, waar je ook gaat. Met dit duurzame en waterdichte grondzeil ben je optimaal beschermd tegen vocht, wind en kou, zodat je volop kunt genieten van je tijd in de natuur.

Bestel nu en bereid je voor op vele comfortabele kampeeravonturen

Bestel vandaag nog het Safarica PVC grondzeil met opblaasrand en bereid je voor op vele jaren van comfortabel kamperen in alle weersomstandigheden. Met dit hoogwaardige grondzeil ben je altijd verzekerd van een droge en beschermde kampeerplek!