safarica grondzeil met opblaasrand 250 x 400 cm

safarica pvc opblaasbaar grondzeil 300 x 600 cm
safarica pvc opblaasbaar grondzeil 300 x 600 cm
€ 69,00
  • Alleen te verkrijgen via de webshop
Artikelnummer: 140031
  • Groen bedrijf
  • Levering binnen 7 werkdagen
  • Gratis persoonlijk advies
  • In- en opbouw van accessoires
  • APK en onderhoud, alles op een adres

Omschrijving

safarica grondzeil met opblaasrand 250 x 400 cm

 

Optimale Bescherming met het Safarica PVC Grondzeil met Opblaasrand 250 x 400 cm

 

Met het Safarica grondzeil met opblaasrand ben je verzekerd van optimale bescherming voor je kampeeravonturen. Dit PVC grondzeil sluit je tent volledig af voor invloeden van buitenaf, waardoor je kunt genieten van een droge en comfortabele kampeerplek, zelfs bij regenachtig weer. De opblaasbare randen van 5 cm hoog aan de rand van het zeil vormen een effectieve barrière tegen regenwater, waardoor je voeten altijd droog blijven.

 

Duurzaam PVC Materiaal voor Langdurig Gebruik

 

Het Safarica grondzeil is gemaakt van hoogwaardig PVC materiaal dat waterdicht is en langdurige bescherming biedt voor je kampeerplek. Dankzij de opblaasbare randen blijft niet alleen regenwater buiten, maar ook ongedierte en kou. Zo kun je ongestoord genieten van je kampeeravonturen, ongeacht de weersomstandigheden.

 

Verschillende Maten voor Diverse Kampeerbehoeften

 

Dit grondzeil is verkrijgbaar in verschillende maten, waaronder de handige afmeting van 250 x 400 cm. Of je nu een compacte tent hebt of een ruime voortent, er is altijd een maat beschikbaar die perfect past bij jouw kampeerbehoeften. Met het Safarica grondzeil ben je goed voorbereid op elk kampeeravontuur.

 

Geniet van Droge Voeten en een Comfortabele Kampeerervaring

 

Kies voor het Safarica PVC grondzeil met opblaasrand en geniet van droge voeten en een comfortabele kampeerervaring, waar je ook gaat. Dankzij de hoogwaardige kwaliteit en effectieve bescherming van dit grondzeil hoef je je geen zorgen te maken over vocht of kou. Zo kun je optimaal genieten van je tijd in de natuur.

 

Bestel nu en ervaar het gemak van een droge kampeerplek

 

Bestel vandaag nog het Safarica PVC grondzeil met opblaasrand en ervaar het gemak van een droge en beschermde kampeerplek tijdens al je avonturen. Met dit hoogwaardige grondzeil ben je altijd goed voorbereid op elk kampeermoment!